Naše Venčanice

Iznajmljivanje venčanica u salonu White Room u Beogradu predstavlja nezaboravno iskustvo. Možemo se pohvaliti da smo jedini salon venčanica u kome u potpunoj privatnosti i intimnoj atmosferi možete odabrati venčanicu za vaš poseban dan. Termini proba se zakazuju planski tako da u trenutku probe salon White Room radi samo za Vas. Različiti modeli venčanica od kratkih preko balskih, sirena krojeva kao i modela bez leđa sigurno će odgovoriti na vaše želje. Kada tražite venčanicu trebalo bi da venčanice Vere Wang budu vaša poslednja ili pak jedina stanica. Nakon spoznaje kvaliteta Vera Wang venčanica i bogatstva njenih materijala, koji ostavljaju neprikosnoven osecaj, slobodno možemo reći da Vera Wang ostavlja svaku drugu venčanicu daleko iza sebe.

Poznata po balansiranju izmedju modernog dizajna i tradicionalne elegancije, Vera Wang je postala najprominentniji modni dizajner venčanica u Americi. Njena sofisticiranost i umešnost nemaju premca preko 20 godina. Postoji razlog zašto su njene venčanice izbile u sam vrh, one su lepe, elegantne, bezvremenske i pristaju svakoj figuri. Od zadivljujućih svilenih sifona preko pravih balskih haljina do tzv sirena krojeva, Vera Wang ima venčanicu za svaku mladu.

Sve je počelo 1989. godine kada se Vera udavala za svog sadašnjeg muža. Tada je radila u Ralfu Lorenu, kao glavni dizajner aksesoara. Frustrirana uskim izborom tadašnje ponude, skicirala je sopstvenu venčanicu. Sledeće godine imala je svoj butik na Medison Skveru u Nju Jorku.

Zahvaljujući izvanrednim kreacijama, stiče prestiž i u Holivudu. Njene haljine se često nose na crvenom tepihu, a njene venčanice su nosile Ivanka Tramp, sestre Kardašijan, Alisa Kiz, Šarliz Teron, Viktorija Bekam.

Dodjite i uverite se zašto su Vera Wang venčanice prvi izbor mnogim uspešnim mladim damama.