Pet najpoželjnijih vrsta venčanica

Pet najpozeljnijih vrsta vencanica

Poslednjih par godina trendovi među venčanicama su takvi da svaka dama može da pronađe nešto za sebe. Ukoliko ne volite duge haljine, možete da odaberete praktičnu kraću venčanicu, ali ako ipak volite raskoš slobodno možete preterate sa volanima ili da se utopite u lepoti čipke.

Pre nego što krenete u kupovinu razmislite o pet aktuelnih trendova koji će, sigurno, svakoj budućoj mladi pomoći pri odabiru savršene haljine za savršeni dan.

RUKAVI OD ČIPKE - Deliktna čipka na rukavima je trend koji se neće tek tako promeniti. Zahvljajući Kejt Midlton i kući Aleksandar Mekvin koja je kreirala venčanicu za kraljevsko venčanje, čipka se na venčanice vratila u velikom stilu. Elegantna, nežna i sofisticirana, poslužila je velikim kućama kao što su Oscar de la Renta, Monique Lhuillier i Marchesa kao jedan od glavnih aduta za proleće/leto 2014. godine.

DETALJI NA LEĐIMA - Bez obzira na to kako ste zamislili da će vaša venčanica izgledati sa prednje strane, gotovo smo sigurni da niste puno razmišljale o tome koliko ukrasi na leđima mogu da učine haljinu lepom. Bilo da se radi o neobičnim bretelama, našivenim cvetovima ili prorezima inspirisani arhitekturom, detalji na leđima će ukrasiti svaku venčanicu, posebno ako se radi o modernom, minimalističkom modelu ili ste odlučili da na venčanju nosite podignutu kosu. Ovaj trend je posebno dobar za letnje dane, jer dobija i na praktičnosti, ne samo na estetici.

SJAJ, ŠLJOKICE I APLIKACIJE - Od Vere Wang do Oscar de la Rente, dizajneri su apsolutno zaljubljeni u sjajne detalje, a kako je to vaš dan da blistate, šljokice su odličan način da postignete željeni efekat. Pojedine haljine su od glave do pete prekrivene sitnim zlatnim ukrasima ili srebrnim prelivima, dok su druge samo delimično ukrašene. Izaberite količinu šljokica koja se slaže uz temu venčanja, vaš stil, a to može da bude i samo jedan cvet ili veo.

LUKSUZNI SLOJEVI -  Slojevi, poput venčanica sa našivenim šljokicama, dolaze u različitim količinama. Kuća Reem Acra se odlučila da spoji ova dva trenda, dok je Carolina Herrera ogrtač stavila kao obavezan detalj, bez obzira za koje godišnje doba je vezano vaše venčanje. Luksuzni karneri, puno tila, mnoštvo detalja, sve su to mala, slatka oruđa koja će vam poslužiti da istaknete figuru na najbolji mogući način. Poput balskih haljina, ove venčanice su oličenje glamura, te neka vaša frizura i nakit prate haljinu.

VENČANICE SREDNJE DUŽINE - Suknje ispod kolena su osvojile piste, a dizajnerima venčanica se očigledno dopao ovaj trend, te je postao megapopularan među kućama Marchesa, Monique Lhuillier i drugih. Ove venčanice midi dužine su ne samo lepe na oko, već i veoma praktične. U njima ćete se osećati slobodnije, savršene su za letnja venčanja, a možete da igrate cele noći bez brige da će neko uništiti vašu najdražu haljinu.

Datum objave: 
21 Jan 2018
Izvor: 
Srbija Danas
Tagovi: 
najpozeljnije vencanice
rukavi od cipke
detalji na ledjima
sjaj
sljokice
aplikacije
luksuzni slojevi